Informatii utile

?Ce este o autorulota?

Autorulota este un vehicul ce serveste in acelasi timp atat ca mijloc de transport, cat si ca spatiu de locuit. Este practic o casa pe roti, construita in jurul unui autosasiu.In functie de model , sunt echipate cu 2- 7 locuri pe scaune, 4 locuri de dormit, bucatarie (dotata cu aragaz, frigider, chiuveta, blat de lucru), baie ( cabina de dus cu apa calda/rece, WC, chiuveta), spatii mari de depozitare, apa calda si caldura.
Rezervor de apa curata = 120 l
Caseta de toaleta ecologica = 20 l
Butelii de gaz = 2.
Autorulotele Car Path au echipare speciala de iarna, cu incalzire pe gaz sau motorina de capacitate marita, incalzire electrica in podea , protectie antiinghet a instalatiilor, facandu-le utilizabile in conditii de confort deosebit la temperaturi intre -40 + 50 grade Celsius.
Autorulotele sunt pe deplin functionale atat in modul camping (conectate la surse de utilitati, in camping) , cat si in modul off camping (pe plaja sau in varf de munte, fara curent electric sau apa/gaz).Autorulotele sunt destinate circuitelor, parcurgerii mai multor destinatii intr-un timp relativ scurt. Autorulotele noastre parcurg intre 500 – 21,000 km per inchiriere, fiind inchiriate intre 3 zile si 2 luni per inchiriere.

? Pot conduce autorulota Car Path cu permis de conducere categoria B?

Da

?Avem posibilitati de campare in Romania?

Da. In acest moment exista in mod oficial 57 camping-uri acreditate in Romania.O lista completa o puteti gasi la acest  link, multumita unor profesionisti in domeniu (dl. Dan Casandroiu – caruia ii multumim!). De asemenea, puteti incerca „wild camping”: pur si simplu in natura, cu respectarea urmatoarelor precautii:
– terenul pe care campati nu este proprietate privata;
– terenul nu interzice camparea (unele rezervatii naturale, de exemplu);
– nu deversati apele uzate sau caseta de toaleta in natura;
– lasati locul de campare intact la plecare
– va asigurati importriva animalelor salbatice in zona (ursul vine foarte frecvent datorita resturilor alimentare lasate afara noaptea);
– terenul nu este moale sau nisipos (va veti infunda cu rulota sau autorulota).Cu toate ca „intelepciunea populara” spune ca nu avem locuri de campare ca in Occident, nu avem sosele, etc, Romania este destinatie de prim rang in turismul cu autorulota si, mai nou, si cu rulota. Motivul principal il reprezinta natura aproape neatinsa de om (spre deosebire de restul Europei); farmecul satelor si traditiilor romanesti; fauna incredibila din muntii Romaniei, Delta Dunarii, Transilvania. Si multe alte zeci de atractii.Tururile cu autorulota, organizate de catre marile companii europene, avand ca destinatie Romania, sunt vandute cu 2 ani de zile in avans.In plus, riscul de furt din autorulota in Romania este mult scazut fata de anumite regiuni din Europa (S Frantei, Sicilia, etc).

?Care este consumul de combustibil?

In general o autorulota consuma motorina, aproximativ 9-13 l/100 km, in functie de incarcare si stilul de condus.

?Care este viteza de deplasare?

In cazul autorulotelor, viteza de deplasare este cu aprox. 30% mai scazuta decat cea a autoturismelor. Dpdv legal nu este nici o limitare speciala pt autorulote, ele respecta aceleasi restrictii ca si autoturismele.Pe autostrazi recomandam o viteza de deplasare de 100-110 km/hPe sosele nationale o viteza de 80 km/hPe drumuri virajate trebuie manifestata o atentie sporita, datorita greutatii si a inaltimii poate produce balans. In general pe aceste drumuri se recomanda o viteza cu 10 km/h mai scazuta decat indicatorul de viteza postat pe drumul respectiv.

?Am o defectiune. Ce pot face?

In cazul autorulotelor pot interveni, rareori, urmatoarele tipuri de defectiuni:
– Defectiuni ale autovehiculului
– Defectiuni ale sistemelor interioare/zonei de locuitIn cazul defectiunilor autovehiculului:
Autorulotele sunt modele noi din 2019, improbabil sa se defecteze. Totusi, in cazul unei defectiuni, va rugam sa ne contactati imediat cu descrierea problemei.
Daca autorulota nu poate fi deplasata, se apeleaza nr. de asistenta rutiera europeana Fiat Camper Assistance (tel: 00800 34281111* sau alternativ 0039 024441 2160). Interventiile (remorcare, reparatie sub garantie europeana) sunt gratuite.In caz de defectiuni ale spatiului de locuit/sistemelor interioare:
Va rugam consultati manualul de bord. In acelasi timp va rugam sa ne trimiteti un scurt mesaj pe Whatsapp, raspundem foarte prompt, indiferent de ora.
In peste 95 % din cazuri putem identifica si rezolva problema impreuna in mai putin de 2 minute.

?Ce fac daca mai am intrebari?

Ne puteti contacta oricand la hello@car-path.ro; unul din operatorii nostri va va raspunde eventualelor intrebari.

Vreau sa fac o rezervare

Din experienta va sugeram sa va planuiti vacanta din timp si sa rezervati autorulota cand v-ati hotarat unde sa va petreceti vacanta.
In mijlocul sezonului sau de "sarbatorile de calatorie" (de ex. 1 mai) este aproape imposibil sa gasiti o autorulota disponibila oriunde in Europa.
O sa ne intrebati: "Cat costa inchirierea autorulotei Car Path".
Noi o sa va raspundem enervant "depinde".
Preturile sunt 89/129/179 EUR pe noapte in functie de sezon la care se pot adauga alte costuri de mentenanta. Pentru o cotatie si informare cat mai corecta, va rugam sa ne contactati si va vom raspunde prompt.

Rezerva o autorulota

Salut. Ma numesc*:
O sa fim un total de*:
persoane, si ne dorim sa calatorim timp de*:
Adresa mea de e-mail este*:
Si numarul meu de telefon:
As dori si cateva detalii in plus:
Sau suna-ne la 0766610087 sau 0744651534 intre 10:00 si 21:00 sa iti dam mai multe detalii.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.